Snabbis.

Det får bli ett litet snabbt inlägg idag för jag ska sova snart. Idag har jag inte gjort så mkt. Jag har passat Saga och varit ute på sjön och lagt nät med mina kusiner. Och så har jag ju kollat på matchen såklart ;) Min förta hela match men jag kan ju inte direkt påstå att jag tittade. Jag läste min bok (Gossip Girl) och kollade bara när det hände något intressant. Det vill säga när min kusin skrek. xD Spanien vann med 1-0 då =D Det var kul tycker jag. Jag menar, vem har sagt att jag är trogen mot de länder jag har varit i? xD

xoxo Emma xoxo (Gissip Girl wannabee) xD


Gäster. =)

Ikväll hade vi gäster. Sandin/Bentelius och några andra kompisar. Våra förra grannar närmare bestämt. Det var en trevlig kväll och vi (Lina, jag, Jossan och Fredrik) kollade på en damp film. Den hette Sprängaren och du har kanske sett den?

Detta hade jag på mig ikväll.


xoxo Emma xoxo

Parken Zoo i Eskilstuna.

Idag har jag alltså varit på Zoo med min familj och mina kusiner. Det var helt okej men mamma körde fel på vägen dit så Gustav sa ''Kommer vi hitta hem tro?'' När mamma svarade att hon hoppades det så sa han '' Jag ska åka med pappa hem'' xD Han är så gullig. Vi såg en massa fina djur också. Ett av dom hette Pudu.. xD Den var JÄTTESÖT! Den liknade ett litet rådjur och jag matade den med maskrosblad. Var nära på att bli biten av en struts igen (fast det var tydligen inte strutsar, det var någon mindre sort) men jag klarade mig xD


Här är en Wallaby med din unge i pungen xD


Min favorit :) En Afrikansk Vildhund.


Så här ser alltså en Maraboustårk ut. Väldigt fin *host* :P


Jag och min lilla kompis :) (Pudun)
På bilden liknar den en gris :S


En Gibbonapa som svingar sig ganksa högt upp xD


En Gepard :) Sööööt xD


En Bälta. Den heter något med långhårig eller hårig också men jag kunde inte hitta namnet på den på internet för det är lite konstigt så jag är ledsen.  xD

Jag har en massa fler bilder men jag kan ju inte sätta in alla xD Det var i alla fall en ganska trevlig dag.
Hoppas ni också har haft det. <3

xoxo Emma xoxo

If you are still talking about what you did yesterday, you haven't done much today.



Sista inlägget idag tror ja. Har nyss ätit pizza med mamma, gustav och mormor och morfar xD Det var jättegott. Imorgon ska jag till Eskilstuna djurpark med mina kusiner och min familj. =D Det ska nog bli kul, fast jag är inte helt säker på om jag vill följa med. Jag har ju gått upp tidigt vaje dag känns det som (höhö, not).

xoxo Emma xoxo


Hemma igen

Nu har vi kommit hem. Min huvudvärk vill inte ge sig och jag vill helst inte ta en ipren. "/ Fast blir kanske tvungen till det snart. Lina åkte nyss till den nya sushibaren med Maja. Den i gamla Bålsta. Vet inte vad den heter men jag har sett den och den ser mysig ut. Snart ska jag ringa sötnosen Linda. Ska kolla om hon har lust att sova med mig i lillstugan. Jag vet, jag och min lillstuga asså!

Jag tycker om hans stil xD

xoxo Emma xoxo

Hos farmor och farfar =)

Nu är jag hos farmor och farfar. Jag åkte inte med till Harriett. jag orkade inte och så har jag ont i huvudet. Jag fattar inte, jag får det nästan vaje sommar hela tiden. Fast förra året beodde det ju på borelia och jag hoppas att jag inte har fått det igen. Fast det tror jag inte, har inga utslag elr så. Här har jag ätit, badat i poolen och solat lite. Måste få lite färg. Eller man kan väll inte säga att jag badade. Jag låg på en Marabouflytmadrass och mös lite  Just nu sitter jag i bikini och blommig morgonrock och skriver detta inlägg. Jag har även läst ut Alicias bok. Den var väldigt bra. Det ska tydligen komma flera så det blir en serie? På vägen till farmor hade jag, Lina och mamma en konversation som gustav sedan tog del i. Jag kan skriva det jag kommer ihåg.

Jag till mamma: Asså vad kommer egentligen alla ord ifrån?
Mamma: Men du vet ju att man lånar ord från andra språk och så.
Jag: Ja men jag menar såna ord som typ blatte.
Mamma: Ja men det kommer väll också från andra språk eller dialekter. Det är ju slang för mörk.
Gustav: Vad sa ni?
Mamma: Emma undrade vad ord kommer ifrån.
Gustav: Jag vet vad ordet balo kommer ifrån.
Mamma: Jaha. Vad kommer det ifrån då?
Gustav: Han kommer från en hundmamma.
Mamma, jag och Lina: Va?
Gustav: Men Maria och Pers hund.
Mamma: Jaha, Baron!
Gustav: Ja, han kommer från en hundmamma.
 
Haha. Det kanske inte är så roligt när man läser det men det var roligt att höra. Och man hörde inte riktigt om han sa blatte,Balo eller baron.

xoxo Emma xoxo

Precis!


Varför röka när man kan supa?


Varför supa när man kan knarka?


Varför knarka när man kan dö?


Varför dö när man kan leva?




Haha, det stämmer!

xoxo Emma xoxo


Trött!

Idag gick jag upp kl.8.20 xD Inte så smart eftersom jag skulle med och kolla på Gustavs simskole avslutning och vi skulle åka halv 9. Men det gick. Jag hann bara inte med frukosten men det är ju inget nytt direkt. Senare idag tror jag att jag ska åka till farmor och farfar och bada. Om inte så följer jag med och hälsar på Harriett (Linas gudmor) som är sjuk. Jag skulle gärna göra det men jag tror inte jag kommer följa med. Mamma skulle göra så många andra ärenden som t.ex. något på skolan och så. Det skulle säkert ta halva dan. Sen kanske jag ska sova med Linda ikväll =D Men det är inte säkert. Nu ska jag tvätta håret och fixa lite sen måste jag äta något!

xoxo Emma xoxo


Varför måste man sikta?

Idag har jag inte tagit några bilder eftersom jag inte var hemma inatt. Jag och Linnéa som i lillstugan och jag glömde kameran. Men jag kan alltid lägga in en bild till från farmor och farfars trädgård. Jag menar, hur många har en ros som ser ut precis som en ritad sagoros? Det är den som är på bilden här nere. Det kanske inte syns så bra men den är verkligen vacker! Men tillbaka till idag. När Linnéa hade åkt hem städade jag klart lillstugan. Jag STÄDADE! Det är ganska stort. Som man brukar säga. Ett stort steg för Emma men ett litet steg för mänskligheten. När jag tittar ut genom fönstret nu är himlen rosa. Jag tror jag ska gå ut och ta ett kort.Okej, jag antar att ni får ett kort från idag i alla fall då xD Och sen på kvällen åkte vi till Sandin/Bentelius. Jag och Jossan spelade bedmington och jag kan säga att jag nog aldrig kommer bli tennis profs xD Jag kan då inte sikta!  Men vi hade kul :)







xoxo Emma xoxo


Simskolan, nått för mig?



Här är min lillebror efter att ha varit under vattnet :-D OBS! Han har inga puffar för dom behövs inte längre xD Eller som simlärarna säger. Muskler. Haha. Dom kallar även den där plattan man kan simma med framför sig för att öva bentag för ryggsäck och och den där plytsaken man sätter runt magen för flygplan(svingar?). Jag evt, jag kanske inte förklarade så bra men jag vet inte vad sakerna heter. Jag är inte så insatt xD

xoxo Emma xoxo

En härlig dag. Fast vart är sommarvädret?

                         
Idag har jag hunnit med ganska mkt. Jag gick upp vid 7 för jag skulle med och kolla på när min lillebror och våran kusin (dom är lika gamla) var på simskolan. Det är sista dan imorn och dom har nästan lärt sig simma helt och hållet. Eller det är egentligen sista dan på fredag men då har dom en avslutning och uppvisning och så. Sen förljde Hugo och Adam (våra kusiner) med oss hem. Vi har inte gjort så speciellt mkt men det har varit kul. Sen fick småkillarna för sig att dom inte hade något att göra efter att ha tagit fram alla leksaker som fanns så då åkte alla + mamma upp och badade hos farmor och farfar. Den här bilden är tagen i deras trädgård som jag bara älskar. Jag tror deras trädgård är en av mina favoritplatser för den är så fin och välskött. Jag skulle gärna ha en sådan trädgård men skulle aldrig orka hålla efter den. Dom är ju ute och fixar där hela dagarna så jag antar att det är därför den är så fin xD

Det börjar bli varmare?

xoxo Emma xoxo

Min egen.

Denna dikt har jag skrivit själv och jag skulle upskatta om du ville hjälpa mig att göra den ännu bättre.
Jag kom på den inatt när jag försökte sova men inte var trött.

Jag känner en saknad svart som kol.

Där ditt namn fanns ristat i mitt hjärta finns nu bara ett hål.

Jag minns hur det var förr,

När jag alltid var välkommen in genom ditt hjärtas dörr.

Jag minns vad du sa till mig en höst dag

För det gav mig en sådan tröst för ett tag.

Du sa att du aldrig skulle svika mig

Och jag svarade att jag aldrig skulle lämna dig.

Men tiden gick och du har nu svikit mig

Så jag blev tvungen att lämna dig.


xoxo Emma xoxo

Hoppas på många kommentarer. =D
Vi ses igen imorgon.

Terminator 3

Det finns inte så mkt att säga om denna film eftersom jag inte har sett den ännu. Men jag kan säga att det är en actinfilm och att den ska ha varit en biosuccé xP Men det ska bli mysigt att krypa upp i sängen och kolla på en lite läskig film efter en kall och ganska trist dag. Jag ska förresten till doktorn snart för att kolla varför jag har svårt att andas när jag springer.
Jag har ansträngningsastma sedan tidigare men min medicin hjälper inte längre så vi ska kolla om jag är allergisk mot pollen eller något i den stilen. 
                                                                

xoxo Emma xoxo

Fin elr fin?

                                                 

Nyss tog jag ett skönt bad och nu går jag omkring med en turban på huvudet. Jag var nere och tog en sked jordnötssmör nyss vilket inte är så bra eftersom jag kanske förtfarande är lite allergisk mot nötter xD Jag känner hur det kliar i halsen nu. men jag kan inte motstå smaken! Om man gnider det mellan tungan och gommen lite så blir det varmt, har ni mäskt det någon gång? Jag älskar den känslan.. xP Snart ska jag kolla på en film som heter Terminator 3. Jag kan skriva lite om den snart. Annars har dagen varit helt okej. Har pratat med Anna,Jossan och Linda. Anna har match (vet inte om Jossan är med) så jag får väll önska henne lycka till :) Dags att gå och låta datorn vila när jag har skrivit om filmen. Min gulliga lillebror har spelat ''Sim Park'' på min dator hela dan så den ska få vila nu. Om ni undrar vad det är för slags spel så gör man en park och sätter ut djur. Det är hunda år gammalt och har inget med The Sims att göra xD

xoxo Emma xoxo

Hemligt!

                              
 
Kom ihåg att abolut inte. Inte under några omständigheter, gå in på den här sidan. Den är hemlighetsstämplad!

xoxo Emma xoxo

Godmorgon xD

Nejdå, Jag vaknade inte nu. Jag har legat och läst boken jag fick låna av Alicia (www.aliciasfantastiskaliv.blogg.se) Den är jättebra tycker jag. Fast jag stör mig på den där killen som spelar bort sin frus arv. Idag har jag mest tänkt slappa och kanske va med någon/några kompisar. Men nu ska jag ta en promenad till mormor och morfar (ca 200 m) xD Jag ska nog ta en promenad med Saga sen.



Momor och Morfars inte så lilla katt. Han heter Sune och väger 12 kg. xD

xoxo Emma xoxo

Bättre än fjäril i skogen en tio i handen.

Det här har jag gjort idag då. Jag vaknade (öerhört tidigt för att vara jag). Mamma väckte mig och Lina vid 10. :P Ingen av oss gick upp för mamma gick direkt på en promenad med min lillebror. Fast jag vaknade en kvart senare av att pappa ringde för att kolla så vi var vakna xD Jag åt frukost sen har jag mest slappat och varit med Gustav. Nu har vi varit hela familjen på McDonalds med Bentelius. Jossan var hos sin pappa och Fredrik vet jag inte vart han var. Men det var kul i alla fall. Mamma gjorde någon konstig boxningsdans med en leksak Gustav fick och jag säger bara, det var tur att det var så pass sent att ingen annan var kvar. (vi var där vid 9 kanske). Nu ska jag snart (om en och en halv timme) sova. Det ska facktist bli ganska könt. Somnade i bilen på vägen hem xD
xoxo Emma xoxo

PS: Jag är ledsen om jag inte har några bilder idag men min kamera har inga betterier och jag orkade inte fixa det. Nu får ni ha en trevlig kväll och jag hoppas ni inte har lika ont i huvudet som jag "/ Och juste,det blev ingen träning! Jag glömde helt bort det. Får göra det imorgon. xD

Sprid lite ljus och värma i vår mörka tillvaro... TÄND ELD PÅ SKOLAN!



Igår kollade jag på en film som hette agent 007. Jag antar att alla vet vem det är. (James Bond) . Jag kollade på Die Another Day. Den var ganska bra fast jag smsa med Linda halva filmen så jag missade början och fattade därför inte så mkt av slutet. Men det jag förstod var bra. Lite övernaturligt men ändå bra. Jag kollade in en blogg idag som jag tycker är värd att titta på.  Adressen är www.stinalee.se . Kolla in den.

xoxoEmmaxoxo


För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.




HAHAHAH. Den ska jag andvända nästa gång jag blir rädd, det är ett som är säkert. xD När man kollar på film och blir rädd. :P Haha. Någon som har ett eget favorit citat?

PS: Vill ni veta vem som sa denna kloka sak?!. Jo, Nalle Puh xD

xoxoEmmaxoxo

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.



Idag ska jag träna tror jag xD Det var ett tag sen (nån vecka) och jag börjar känna mig slö. Jag har däremot inte varit på träningen på hundra år. Kanske sen i julas. Eller jag kanske har varit på en eller 2 träningar sen dess. Men jag menar. Vi har ju inga tränare. :P Då kan det bli svårt att gå på träningarna så jag tränar själv. Om ni nu undrar vad jag tränar så tränar jag slalom. (Nu springer jag ju).. (ingen snö) :P

xoxo Emma xoxo

PS: BEA Alpina (Bålsta Enköping Alpina)

Skönhet

Okej, nu tror jag att jag har skrivit lite för mkt på min blogg idag. Men jag bara måste lägga in den här dikten. Jag tyckte den var så sööt och den påminner mig om en massa saker. Hoppas du blir lika glad av den som jag.

Spegel, spegel på väggen där,
säg mig du vad skönhet är.
Ska man se ut som en pinne
och känna sig inne?
Ska man tro att man é cool
bara för att man köpt ny kjol?
Läppstift, mascara och kajal
vi har för stora skönhetsideal.
Varför få skuldkänslor stora,
och bli kallad hora.
För att man ser ut så man gör
och beter sig som man bör?
Tjejer sminkar sig i hopp
för att en snygg kille skall dyka opp.
Killar borde titta vad som finns inuti
och få reda på allt det sköna där inne i.
Nej, skönhet är vad som finns inuti.
Resten kan man skita i.
Spegel, spegel på väggen där,
jag vet nog vad skönhet är


xoxo Emma xoxo
PS: Inte för att jag har tänkt sluta sminka mig men den är i alla fall söt :)

Bloggen öppen :)



Nu har min söta syster öppnat sin blogg för allmänheten.
Kolla in den xD 
www.linapinafina.blogg.se <3

xoxo Emma xoxo

LINDA HAR KOMFIMERAT SIG! <3

                            
             

Det finns en blomma vit som snö,


kan ej vissna, kan ej dö.


dess namn känner du nog igen


trofast vänskap heter den.



xoxoEmmaxoxo


Min älskling är sjuk!



Min lilla katt är sjuk!. Eller vi vet inte vad det är med honom. Han har ett svullet lår. Men han kan inte ha blivit påkörd va? Svullnaden är inte sååå stor. Men det kan ha varit ett getingstick kanske, eller så har han varit i slacksmål. Men han har inga sår eller så.

Nått förslag på vad det skulle kunna va? Han är inte fördig vaccinerad ännu så jag är lite orolig.

xoxo Emma xoxo

The day so far.

             


Idag har jag varit med min kusin Hugo. Vi blev bjudna på lunch hos dom och sen blev vi kvar kan man väll säga. Jag hjälpte honom att binda fiskeflugor (det var ganska kul) och så spelade vi Guitar Hero. Jag var sämst. Vi körde även bil med Wii kontrollen.. Det var läskigt men jag kom 2a xD Måste ringa Linda nu. Komfimerade hon sig idag? :O Har jag glömmt. Ups! Juste vi gick ner och fiskade sen. Fast vi gjorde det ju inte direkt helhjärtat om man säger så. Vi var där i kanske en kvart sen gick vi hem (vi fick ingen fisk)..

xoxo Emma xoxo

Krans.

                                         
Jag och min fina krans. xD Det tog ett tag att göra den och den innehåller hur många djur som helst så jag kunde inte ta med den hem. Den fick ligga kvar utanför lillstugan. Jag gjorde den nere vid sjön. Jag och Maja gick ner dit 24/7.. Vet inte äns varför. Det kändes bara skönt. Dom där nere tror säkert vi var där p.g.a dom.. Men nej då. xD Det spelar inte så stor roll vad dom tror, dom åker ju ändå hem varje höst xD..

Gungstol?



Denna gungstol tyckte mormor och mamma jag skulle ha i mitt rum! I stället får min sackosäck enligt dom!

Mogen nog att prata pension?

xoxo Emma xoxo

PS: Oroa dig inte. Jag vägrade!


Brandalarmet gick!



Igår sov jag och Maja alltså i lillstugan. Så här såg det ut efter att vi hade lagat lite mat. (värmt rättare sagt). I Europas största stekpanna. Om ni undrar vad bullarna gör på ett torkställ för tallrikar kan jag tala om att vi kokade vatten och hälde i en skål och sedan lade vi tallrikstorken på skålen sedan lade vi bullarna på tallrikstorken.. Kanske lite kompliserat men bullarna var frysta och vi ville tina dom (DET FUNKADE). Bilden på brandvarnan representerar när jag skulle steka äpple och den gick igång. (jag vet, vem steker äpple?Men det blev ganska gott.. Jag var inte vid mina sinnens fulla bruk) Jag slet ner brandvarnaren när den gick och kastade ut den (bokstavligt).. Fast vi satte upp den igen innan vi gick och la oss.
Vi kollade också på 2 filmer. :P M:I:2 och Att göra en pudel.. Dom var bra båda två.

xoxo Emma xoxo

Marsmellows+ Morotskaka.

                        

Här är bilden på mammas morotskaka då xD Visst är den fin? Morötterna är gjorda av morot (konstigt :P) som mamma har skruit i trekantsform... Mer än så vet jag inte. Eller jag vet att den var väldigt god. ;D



            

Nyss grillade alla marsmellows. Här på bilden ser man Linas,mina,Majas,Gustavs,Leopolds och Maltes spett. Det var mysigt för jag har inte grillat marsmellows på hur länge som helst.  

Nu ska vi kolla på filmen som Lina,Tess och Josephine gjorde till engelskan. En 20-tals film som är lite av en Beck film. Den är 20 minuter lång och jag tycker den är jättebra.

Bilderna är tagna från www.linapinafina.blogg.se (du behöver lösen till den bloggen)

xoxo Emma xoxo


Idag.

Idag har jag och Maja mest slappat. Hon åker hem imorn =( Vi var nere och badade efter lunchen (vår frukorst) :P Det var svinkallt! När man kom upp brännde det på låren och magen. "/ Men det var kul och det var ganska höga vågor.
Nu kommer jag kanske inte skriva så mkt mer idag eftersom jag och Maja går till lillstugan nu. Men ni kan passa på att kolla in några av mina kompisars bloggar =D

www.aliciasfantastiskaliv.blogg.se     www.feve.blogg.se       
www.linapinafina.blogg.se (där måste du ha lösen)


xoxo Emma xoxo


Lillstugan

                                              
Min älskade hund, Saga <33 Inatt kommer jag och Maja sova i lillstugan =D Om ni inte redan vet det så är lillstugan ett litet hus på mormor och morfars tomt som min familj bodde i på sommrarna när vi bodde i Belgien. Det är ett mysigt litet hus och det är skönt att slippa bli väckt på morgonen. <3

xoxo Emma xoxo

Drömmen.

Ja jag kan ju inte avslöja vad jag drömde inatt men en sak kan jag säga. Jag hade inget emot den xD
Han var i alla fall söt ;D 
                                                             
 xoxo Emma xoxo

Lite kort.

Detta har jag inget kort på men jag kan försäkra dig om att det var pinsamt. Jag och Maja var nere och badade. När vi skulle klä på oss efteråt blåste min tröja i. Och det stod en kille i 20års åldern kanske på stranden. Det är inte problemet) Det var bara det att jag var tvungen att gå och hämta min tröja i bara BH ... xD handuken var lite för stor så den hade blivit blöt. Men det är ett minne från en midsommar i alla fall.

Sen var vo borta på ängen även på kvällen. Det var drag om man säger så. (Det var då vi såg Nina och Henrik)... xD Nej men det var nästan ingen där :P Kanske 10-20 pers. Men det var okej. På vägen hem plockade vi blommorna.

PS: Kommer nog sätta in en bild på mammas morotskaka med små morötter på för den var så fin. Men det får bli imorn.

xoxo Emma xoxo

Sju blommor.

                               

Jag och Maja har plockat sju blommor idag för att lägga under huvudkudden ;D Men vi struntar i den där lilla detaljen att man inte får prata efter att ha plockat blommorna. Jag har ingen aning om vad blommorna heter men jag hoppas jag drömmer sött xD Och eftersom att mamma är allergisk mot pollen (kanske även jag) Så var vi tvungna att linda in blommorna i hushållspapper innan vi la dom under kudden. xD jaja. Om det inte funkar kan vi ju alltid skylla på nått sånt ;)

xoxo Emma xoxo

Friade på ängen.

Firandet borta på ängen =D Vi hade det toppen. Var inte nära på att få en stövel i huvet iår ;D Alltid nått?! xD





Maria Morsing och mamma <33 =D




Maja Morsing och jag <33 =D


PS!: VI SÅG BOLIBOMPA NINA OCH BOLIBOMPA HENRIK (Mer känd som faster Asta och Super Henrik) !! COOLT!
I TALLTORP LICKSOM! KAN NI SLÅ DET? xD

xoxo Emma xoxo

En pudel? xD

Här är Maja Fredrika Clarisse Morsing. (hon tycker jag är pinsam nu) =P Men visst är det ett fint namn? Så detta är alltså hon. Vi gick i samma klass i Belgien och ja, är kompisar fortfarande xD                                              

   
                                        

PS: Om ni undrar så är det ingen pudel nere i hörnet. Det är ett svart får. Som blev lite misslyckat kanske. xD Men det är där för att Maja har får (inte svarta dock).

xoxo Emma&Maja xoxo

Morgon stund har guld i mun?

Min morgon har sett ut så här  ;P En bra bok och en lotion från Belgien. Boken heter Svart Cirkel och är skriven av Jonas Moström. Det syns kanske på bilden men jaja. Det är lite Beck i den och jag gillar den så här långt. Jag fick låna den av Alicia =D <3

                                                 


xoxo Emma xoxo


Filmkväll

Arn var inte lika bra som jag trott men den var fortfarande bra =D Den var ju svensk så vad kan man egentligen förvänta sig? :P Det ska tydligen kanske komma en 2a?.. Enligt pappa var den inte hela historien. Korsriddarna förlorar ju kriget i verkligheten. Det är därfär dom inte är kristna Jerusalem. :P Hehe. mina föräldrar kunde inte hålla tyst om slutet xD Men det kommer ta ett tag innan 2an kommer så jag kanske hinner glömma det (host).

Pusspuss

xoxo Emma xoxo

Midsommar :)

Idag är det midsommar då. och för min del känns det inte bra att blogga då. Menmen. Jag har ändå inget för mig just nu. Maja kommer inte fören om 1½ timme :P Dom blev lite sena men det spelar ingen roll för mig xD Fast det ska bli väldigt kul att träffa dom! Vi träffades sist förra sommaren. "/ Efter att vi har ätit lunch och så ska vi gå bort till ängen. Där kan man kasta stövel, köpa lotter, kasta pil, spela fotboll, mm. Det ska bli kul tycker jag =D Nu ska jag snart gå ut. Kollar på Concrete Angel . Om du inte orkar se den, se den i alla fall! Den är sorjlig, visst. Men den är jättebra.

Så här kommer jag se ut då.
Jag hade dessa kläder på skolavslutningen också men spillerill ;D Klänningen är rosa med vita prickar och så har jag ett hjärtformat halsband i silvet och en vit ganska kortärmad kavaj. Eh, ni ser själva, vet inte hur jag ska förklara. =D Godkänt?

xoxo Emma xoxo

Concrete Angel <3


Arn Tempelriddaren

Pappa köpte den idag =D Överlycklig. Såg den nämligen aldrig på bio även fast jag gärna velat. Hade ingen att gå med.. Eller jag var med andra ord för lat för att fråga ;) Men ikväll ska jag i alla fall se den ;)

xoxo Emma xoxo                            


HEJHEJ SOMMAR!

                                     
Söt elr vad?. Idag fick Findus (min katt) gå ut. Han var ute i förregår också och jag tror han gillar det. ♥ Han jagar bin och getinga. Jag hoppas han slipper bli stucken ;) Men det kanske skulle vara bra för då låter han dom väll vara i fortsättningen. Han gav mig föresten en fästing! Usch!. Fast den satte sig aldrig. =D hehe. Imorn är det midsommar då =) Och jag har klippt gräset där borta på ängen så det ska nog vara ganska fint (jag får betalt)  =P

xoxo Emma xoxo                    (härmar Feve lite) ♥  Hennes blogg: www.feve.blogg.se


RSS 2.0